У минулому я не розуміла, навіщо потрібен капюшон на куртці. Він тільки плутався під шиєю, створював зайвий об'єм на спині, і взагалі — є ж парасолька чи шапка. Я купувала виключно моделі з акуратним комірцем, здавалося, що це стильно і сучасно.
Дощова пригода стала поворотною у моєму гардеробі. Я потрапила під зливу за кілька кілометрів від дому, не маючи з собою парасольки, з тоненькою в'язаною шапкою. Довелося тремтіти від холоду в очікуванні автобуса. У той момент я з заздрістю дивилася на перехожих, які почувалися комфортно під дощем.
Не відкладаючи в довгу шухляду я почала пошуки ідеальної куртки з капюшоном. Переглянула безліч варіантів, поки не зупинилася на моделі, що підходила за всіма параметрами — зручну, теплу і несподівано стильну. Чому я не придбала таку річ раніше, то зробила б це набагато раніше. Варто зауважити, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я помітила широкий вибір подібних курток, які точно сподобалися б мені тоді.
Сьогодні моя куртка з капюшоном — улюблений елемент верхнього одягу. Він виручає щодня і навіть від весняного вітру. І я радію щодня, маючи такий затишний захист від негоди.