Не так давно я відкрив для себе один корисний кулінарний портал. Йдеться про портал 500 рецептів і знаходиться на https://500receptiv.kr.ua/. Спочатку, я був трохи збентежений, бо думав, що це типовий кулінарний блог.
Але сайт виявився змістовнішим, ніж здавалося. Крім численних кулінарних ідей — серед яких і банальна тушкована капуста до складніших кулінарних шедеврів, наприклад Цукіні парміджана чи Фатта макдус, — можна натрапити на різноманітні публікації на інші теми. Скажімо, опубліковано матеріали про роботу з інтернет-торгівлею, вибір паперових стаканчиків для бізнесу, боротьбу з городніми шкідниками і про чайну культуру.
Особисто мене найбільше привабив розділ із рецептами. Мені припала до душі думка приготувати фаршировані перці з м'ясом і булгуром у духовці — зрозуміло описано, чому варто обрати запікання замість тушкування. Також взяв на замітку приготування свинини з овочами та ягодами. Тож можна сказати, що це справжнім кладезем інформації не лише для кухні, а й для дому та бізнесу.